ASISTENTĂ MEDICALĂ DE LA SPITALUL “IOAN LASCĂR” DIN COMĂNEȘTI DESFIGURATĂ ÎN BĂTAIE DE SOȚ


Căsnicie de coşmar pentru asistenta principală a laboratorului de radiologie și imagistică din cadrul spitalului „Ioan Lascăr” din Comănești. Femeia a ajuns desfigurată la locul de muncă, după ce a fost snopită în bătaie și mușcată de soţ.

Asistenta medicală Dorina Briceanu
după ultima bătaie încasată de la soțul ei

Se pare că nu este pentru prima dată când soțul o maltratează, însă până acum ea nu a făcut nicio plângere. După ultimă bătaie însă, victima a cerut ajutor, iar poliţia s-a autosesizat.

Femeia lucrează ca asistent medical principal în spitalul din Comănești. Colegele ei au rămas șocate când au văzut în ce hal a ajuns la serviciu.

Colega asistentei bătute: “Sunt stupefiată, colega noastră este şi în prezent în stare de şoc. Este o situaţie revoltătoare, a fost agresată de către… nu ştiu cum să îi spun.. de către un așa-zis profesor, soţul doamnei… echimoze, vânătăi, urât…”

Cu greu, asistenta le-a povestit colegelor prin ce a trecut. Soţul ei, profesor la Colegiul Tehnic “Dimitrie Ghika” și patron al mai multor firme din Comănești, a lovit-o cu brutalitate şi se pare că nu e la prima izbucnire de acest tip. De fiecare dată însă, femeia l-a iertat şi a sperat că episoadele violente nu se vor repeta.

(Visited 286 times, 3 visits today)

7 Comments

 1. e proasta si lasa! la prima bataie trebuia sa-l dea in judecata si sa divorteze, indiferent ce pierderi financiare ar fi suferit (doar temporar) sau ce “ar fi zis lumea”

 2. Urât tare!

 3. Ioan A. tu intelegi ce inseamna un om abuzat psihic si fizic multi ani?Intelegi ce inseamna sindrom Stockholm?Intelegi ce inseamna dependenta emotionala?Nu te mai trezi vorbind ca proasta in tramvai

 4. Of Doamne! Cumplit!

 5. Mirela Ispas

  12/05/2019 at 21:15

  Mai are pretenție ca este dascăl?Ce educatie da elevilor care doresc sa -și faca familii.Rusine !!!!Nevasta nu-i proprietatea ta ,,dle profesor de smardăi”

 6. Anonim Anonim

  13/05/2019 at 10:03

  Cum se numeste acel profesor de la Colegiul Tehnic Dimitrie Ghika Comanesți?

 7. D le mí ai fost profesor. Sa tí fie rusine. Va admiram cá model de families de copil. Poate ai probleme pshice. Trátati le cá nú I de ris. Pacat sa ápaí pé lá ziar. Are ó virsta si merita respectata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019

Theme by Anders NorenUp ↑