PNL-istul Viorel Miron alături de baronul PSD Andrei Șerban și de Ionuț Iftimoaie
după o cină copioasă la Crama Domnească din Slănic Moldova

Liderul PNL Comănești, Viorel Miron și baronul PSD Andrei Șerban, cunoscut și sub numele de “Mazăre de Moldova”, s-au cinstit, frățește, la Crama Domnească din Slănic Moldova, punînd la punct ultimele detalii pentru viitorul politic al celor două partide în Valea Trotușului.
La cina cea de taină PNL-PSD a mai participat și Ionuț Iftimoaie, viitorul candidat PNL la Primăria Comănești.

PNL-ISTUL VIOREL MIRON, CINĂ DE TAINĂ CU BARONUL PSD ANDREI ȘERBAN

„Acum cîteva seri, la Crama Domnească din Slănic, pe la ora 22.20, cine dezbătea intens soarta PNL-PSD?
Doi baroni locali – liberalul Viorel Miron și pesedistul Andrei Șerban, zis și Mazăre de Moldova. Lîngă ei, într-o formă de zile mari, Ionuț Iftimoaie.
Veți spune poate că Cina cea de taină a greilor PNL și PSD din Valea Trotușului nu are nicio legătură cu ce urmează să se petreacă cu PNL la recentele alegeri?
Nu cred însă că este normal să-ți negociezi viitorul politic printre sticle de vin și fleici iar a doua zi să-i combați virulent tocmai pe cei cu care, în urmă cu cîteva ore, ai ciocnit pahar după pahar.
Dar asta este politica în Valea Trotușului”, ne-a scris cel ce a trimis fotografiile pe adresa redacției noastre.

LEGĂTURILE DINTRE ANDREI ȘERBAN ȘI VIOREL MIRON

Andrei Șerban, baronul PSD supranumit „Mazăre de Moldova“, grație apucăturilor deosebit de asemănătoare cu cele ale fostului edil de la malul mării, a ajuns celebru în Valea Trotușului pentru diversele inginerii financiare făcute în timpul celor 12 ani de mandat ca primar, administrația locală a stațiunii băcăuane avînd încă de recuperat arierate de peste 2.000.000 de lei, de la trei firme controlate prin interpuși tot de fostul edil.

Aici este locul unde au discutat în taină PNL-istul Viorel Miron și “Mazăre de Moldova”

Andrei Șerban, finul lui Viorel Hrebenciuc și finul lui Corneliu Iacobov, a băgat în faliment viitorul locuitorilor din Slănic Moldova.
„Mazăre de Moldova“, a cărui fiică a fost botezată de Dumitru Sechelariu, s-a aventurat să folosească banii publici după bunul plac, pe vremea când era primar, pentru diverse proiecte de-a dreptul fantasmagorice, în urma cărora a rămas doar prăpădul, respectiv datorii de peste 10 milioane de lei.
Perla Turism, Perla Moldovei și Perla Construct sunt firmele care nu și-au mai achitat dările de multă vreme, cumulând restanțe de 2.460.349 de lei.
Culmea paradoxului este că datoriile acestor societăți conduse din umbră de către Andrei Șerban, la adăpostul interpușilor, figurează ca fiind prescrise, astfel încât șansele de recuperare a banilor tind spre zero. Pe plan local, fostul primar PSD al orașului Slănic Moldova este cunoscut drept unul din membrii grupării care au participat la devalizarea RAFO Onești.
Pe de altă parte, conform surselor noastre, între PNL-istul Viorel Miron, PSD-istul Andrei Șerban și viitorul candidat PNL la primăria Comănești, Ionuț Iftimoaie, există o veche prietenie și puternice legături de afaceri în ceea ce privește retrocedările ilegale și “Mafia pădurilor”.
Dar despre asta vom vorbi într-o serie de anchete viitoare.

(Visited 1,929 times, 1 visits today)