Medic de la Spitalul Comănești, acuzat de malpraxis

Revoltă la spitalul „Ioan Lascăr“ din Comănești. Medicii s-au săturat să mai repare şi să mai ascundă greşelile medicului neurolog E. M. care a pus viaţa unor pacienţi în pericol din cauză că i-a diagnosticat greșit.

De exemplu, medicul primar neurolog E. M. a diagnosticat greșit un pacient de 68 de ani, care curînd după aceea s-a stins în chinuri groaznice.
Un alt caz a avut loc la începutul acestui an. Atunci o pacientă de 46 de ani a fost consultată de neurologul E. M. Doar că intervenția chirurgicală recomandată de aceasta s-a transformat într-un coşmar, iar femeia a făcut o hemoragie internă.
A fost salvată doar după ce a fost adusă în Bucureşti şi operată de un alt medic. Atunci s-a constatat că diagnosticul pus inițial de medicul comăneștean a fost greșit.
Colegii din Spitalul „Ioan Lascăr“ spun că medicul E. M. profesează de mulți ani fără a fi apt de muncă. 
„Nimeni nu a evaluat acest medic care continuă să profeseze chiar dacă are o vîrstă înaintată și nu ar mai trebui să o facă. Mărturie stau și cazurile de malpraxis pe care le-am descoperit, pe care ni le-au confirmat pacienții și cadrele medicale. Faptul că spitalul duce lipsă de medici cu adevărat pregătiți nu ar trebui să ne facă să acceptăm asemenea compromisuri”, a declarat un reprezentant al spitalului. 

Dacă aveți detalii despre alte cazuri de acest gen sau ați întîmpinat probleme cu personalul medical din spitalul „Ioan Lascăr“ vă rugăm să ne scrieți pe adresa office@voceacomanestiului.ro


(Visited 6,046 times, 2 visits today)

4 Comments

  1. Viesanu Florentina Elena

    31/05/2019 at 10:19

    Cu siguranța este vorba despre medicul MARZA ELFRIDA !!! Ar trebui sa se ia măsuri urgente ! Am avut o experiența total neplăcuta cu aceasta neprofesionista pe care nu o recomand nimănui . Este o nebuna care nu face nimic altceva decât sa înrăutățească starea pacientului, nu poți sta de vorba cu ea absolut deloc ..a trebuit sa merg la 6:30 ca dupa aia nu mai poate fi de gasit ca sa-mi zica in scarba 2 cuvinte . Ca sa i se facă anumite investigații trebuie sa apelezi la alte mijloace ptr ca altfel nici nu se uita ! Ma întreba pe mine ce medicație sa-i dea mamei mele , după ce am rugat o , am implorat o sa o interneze pe mama deși avea obligația asta ptr ca este SPITAL DE STAT ȘI AM PLĂTIT CONTRIBUȚII TOATĂ VIAȚA ptr a fi tratati corespunzător .. In cele din urma a internat-o după ce a făcut niște figuri , dansa și distinsa asistenta (alta care e sătulă de munca , are o vârsta și înțeleg) “ca de ce n-am zis de la început ca vreau sa o interneze ??” Serios ?? Da tu când o vezi in hal am adus-o nu tine de competenta ta sa faci acest lucru ? In fine .. după ce a fost internata .. tratament aiurea .. analize nu mai zic .. RMN nu .. CT nu ? Deși repet , mama era intr o stare f gravă .. o nesimțita care ar trb sa mature străzi , nu sa ia salariu de medic , ptr ca nu și face meseria nici măcar 1%!
    0 compasiune fata de pacient ..și rudele acestora ! Intr-una din zile ii transmite unui alt medic .. sa-mi zică ca dacă nu mi convine, sa o externez și sa o duc la alt spital , ceea ce am și făcut ! Disperata și dezamagita cum eram .. la externare i a lăsat actele(externarea) mamei , fără sa-mi zică 2 vorbe . Cu ea am vb tot timpul frumos ( la internare și la intr o dimineața la 6:30, ca atât mi-a fost permis) Sper sa plătească ptr tot raul pe care l-a făcut !!

  2. Din cauza incompetentei medicilor si nepasarea asistentelor medicale din pacate si tatal nostru a urit de curand .Rusine ,rusine si iar rusine cum se trateaza pacientii in spitalul Ioan Lascar Comanesti .

  3. Cand mergi urgență stai si astepti cate 2 ore pentru ca asistentele dtsu pe fb …puneti camere de supraveghere ..La tg Mures asistentele stau in saloane printre bolnavi nu li se permite să stea la barfa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019

Theme by Anders NorenUp ↑